BKR geld lenen en alle informatie erover! 

Veel mensen hebben we eens te maken gehad met de zogenaamde BKR toetsing: er zijn er echter maar weinig die precies weten hoe de BKR precies in elkaar zit. De BKR wordt namelijk niet door de overheid geregeld maar door het Bureau Krediet Registratie gelegen in Tiel. Hier zitten mensen week in, week

by Cleo Norman Monday, May 16, 2011
Het BKR houdt verschillende gegevens van ingeschreven consumenten bij. Naast de standaard naam, adres en woonplaats gegevens maken ze gebruik van een speciale codering. Dankzij de codering kunnen kredietverstrekkers in een oogopslag zien wat het status is van een bepaald krediet. Alle gegevens zijn vrij inzienbaar voor kredietverstrekkers waarbij u een financieel product aanvraagt, voor normale particulieren zijn de gegevens echter verzegeld.

et Bureau Krediet geeft door middel van een speciale codering aan wat uw status is op het gebied van kredieten. Een vervelende codering is de negatieve codering of de a van achterstallig. Met zo’ n codering is het namelijk een stuk lastiger om geld te lenen bij een grote aanbieder. Gelukkig zijn er nog voldoende andere mogelijkheden waarmee u een leuk bedrag kunt lenen bij een kredietverstrekker. In dit artikel bekijken we hoe u geld kunt lenen met een negatieve BKR codering.

Hoe werkt de BKR toetsing?

Bij de BKR toetsing worden alleen de kredieten geregistreerd die de ingeschreven kredietverstrekkers afsluiten met hun cliënten. Vervolgens worden er naast de standaard naam en adres gegevens tevens details van de afgesloten kredieten bijgehouden. Hierdoor is het voor andere kredietverstrekkers mogelijk om een inschatting te maken waardoor ze u kunnen weigeren of accepteren. Met een negatieve toetsing of codering zal een onderneming u vanzelfsprekend eerder weigeren dan met een positieve: hier dient u dan ook rekening mee te houden.

Voordelen afsluiten met BKR codering

anneer u op zoek bent naar een krediet speelt het bureau krediet registratie waarschijnlijk een grote rol. Alle grote aanbieders in Nederland hebben zich immers ingeschreven bij dit bureau en houden zich aan de voorschriften hiervan. Dit betekent dat u een mooie A van achterstallig achter uw krediet krijgt wanneer u niet aan uw betaalverplichtingen kunt voldoen. Zo’ n registratie kan behoorlijke problemen opleveren, het kan daarom interessant zijn om te kijken naar een lening zonder BKR toetsing. Maar zijn er eigenlijk kredieten zonder enige vorm van BKR registratie?


Geld lenen zonder BKR toetsing

Daarnaast is het zo dat de voorwaarden en mogelijkheden bij een lening zonder BKR codering vaak veel uitgebreider zijn. Het is dan ook verstandig om de verschillende leningen goed te vergelijken en de na en voordelen goed op een rij te zetten. Ik wens u veel succes met het uitzoeken van een passende lening!

Voordat u een krediet gaat afsluiten is het wellicht handig om na te gaan of u reeds een negatieve BKR registratie heeft. U ontvangt een negatieve registratie wanneer u niet langer kunt voldoen aan de betaalverplichtingen van uw huidig openstaande kredieten. Dit kan negatief zijn bij het afsluiten van een nieuw krediet aangezien de verstrekkers graag stabiele cliënten hebben die de leningen prima kunnen terug betalen. Maar hoe is het mogelijk om snel na te gaan of u een negatieve registratie heeft?

BKR registratie bekijken

U kunt al uw Bureau Krediet registraties nagaan door contact op te nemen met het bureau. Hiervoor dient u vaak een afspraak te maken om de gegevens door te nemen. Doe dit van te voren aangezien het alleen mogelijk is om een medewerker te spreken wanneer u een afspraak heeft op een bepaald moment. Vervolgens kunt u inzien over welke kredieten er informatie staan ingeschreven en of u een negatieve codering heeft ontvangen door het niet nakomen van bepaalde verplichtingen.

geld lenen bkr

General | Categories: travel
0    submitted by Cleo Norman
Read More Press Releases

Koincable Introduces Four Customizable HDMI Cables

SKS Ispat& Power Ltd commissions first 300-MW power unit of their 1,200-MW RaigarhPower Plant

How a Bodybuilding Diet Can Help Build Muscle Naturally

Low Carb Diet Report Casts Light On New Research Findings

Increase in the number of student visa is trending nowadays

Wiwigo Technologies: First of its kind selfie campaign takes place in moving Delhi-Chandigarh Shatabdi

An important day in real estate sector

Leonard Kim to Appear on Critical Mass Radio Show

Nishan Kohli's recent exhibition on photography

CIMR-PU Esteemed Globally—SAARC DESIMGOW Moderator at NPA Venerated for High Contour-profiles.

Get press releases by email